تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
خیارشور در کنار غذاهای دیگر درون سفره، یکی از علاقهمندیهای بسیاری از خانوادههای ایرانی است. اگر حواستان نبوده و حالا ماندهاید بدون خیارشور، یک روش تهیه فوری آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.
خیارشور در کنار غذاهای دیگر درون سفره، یکی از علاقهمندیهای بسیاری از خانوادههای ایرانی است. اگر حواستان نبوده و حالا ماندهاید بدون خیارشور، یک روش تهیه فوری آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.
مواد لازم:
خیار ریز و قلمی ۲۰ عدد آب ۲ لیتر نمک ۳/۴ لیوان جعفری، ریحان، ترخون ۲۰۰ گرم سیر ۱۵ تا ۲۰ حبه فلفل قرمز تند تعدادی تخم گشنیز نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبههای سیر (با پوست و قدری له شده) به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشورها آماده است.
* بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.
* خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز میماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن میشود.